Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14 Slideshow Image 15

EGÉSZség és ÉLETmód Programok

EGÉSZség és ÉLETmód Programok
Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!
Facebook

Webiroda belépés

Felhasználó:

Jelszó:

WebMail belépés

Igazgyöngyök

"A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen – de nem az erejének, hanem a kitartásának köszönhetően!"
H. Jackson Brown

Árfolyamok

Valuta árfolyamok (BNR - Románia)

További árfolyamok

Valuta konverter

RON

=

EUR

=

USD

=

HUF

Friss hírek

Kreativitás fejlesztő jobb agyféltekés rajztanfolyam

<< Vissza


A jobb agyféltekés rajztanfolyam egy önismereti utazás, egy terápia; másrészt egy kreatív, művészeti tanfolyam. A hétköznapokban többnyire a szimbólumokban gondolkodó, racionális bal agyféltekét használjuk, s nem igazán figyelünk a kreatív, játékos jobb agyféltekénkre. A tanfolyamon olyan feladatokat végzünk, amelyet a bal agyfélteke nem tud értelmezni, ezért feladja dominanciáját, és átadja az irányítást a jobb agyféltekének, pontosabban egyensúlyba kerül a két oldal. Így szép lassan felfedezhetjük önmagunkban a "kreatív művészt", az alkotó személyiséget, aki mindig is ott volt, csak nem tudtunk róla.


A cél, hogy látásmódunk változzon, hiszen gondolkodásunk és hitrendszerünk ez által formálható leginkább. Az átváltozás tehát belül megy végbe, a felszínre törő rajztudás pedig egy eszköz, amolyan "bizonyítékféle". A rajzolás nem azért nem megy, mert nincs kézügyességünk, hanem azért, mert nem jó a látásmódunk és szimbólumokban gondolkodunk. A rajzolás alapvető készség, képesség mindenkinél, csak a megfelelő látásmódon múlik. Ezt a látásmódot sajátítjuk el a jobb agyféltekés rajztanfolyamon.


Mire használható a jobb agyféltekés rajztanfolyam?


• Kiemelkedő módon fejleszti a kreativitást, a kreatív probléma megoldást

• Megtanít egy adott "problémára" (ami valójában feladat, amit meg kell oldani) más szemszögből is rálátni

• Hozzáférést ad saját, belső kreatív erőforrásokhoz, melynek hiánya rengeteg blokkot, stresszt, elakadást okozhat

• Magabiztosságot, önbizalmat és sikerélményt ad

• Stressz oldásra (nem lehet egy időben rajzolni és gondolkodni, így aggódni sem)

• Oldódnak félelmek

• Segít az önelfogadásban

• Megtanulható egy olyan meditatív tudatállapotú munkavégzés, amikor megszűnik a külvilág, amikor nincs fáradságérzet, nincs éhségérzet, nincs időérzékelés

• Segít beindítani az öngyógyító folyamatokat, oldódnak negatív hitrendszerek

 

<< Vissza